ТОП-5 найпопулярніших секс-іграшок: розповіли про інтимні вподобання українців. ФОТО 18+

3
-4
ТОП-5 найпопулярніших секс-іграшок: розповіли про інтимні вподобання українців. ФОТО 18+
20 років тому в Україні в Києві на Подолі відкрився перший секс-шоп.

На честь ювілейної дати піонери української "сексуальної революції" вирішили розповісти про те, як створювали ринок інтим-товарів в Україні, і склали ТОП-5 найпопулярніших серед українців секс-іграшок, - передає gazeta.ua.

За словами засновника першого українського секс-шопа Тетяни Юрченко, лідерами рейтингу стали вібратори і фалоімітатори. За 20 років вибір секс-гаджетів став набагато ширше: виробники пропонують вібратори самих різних форм і виготовляють їх вже з більш реалістичних матеріалів. З кожним роком моделі інтим-іграшок стають ще більш технологічні - тепер уже нікого не здивуєш управлінням секс-гаджетами зі смартфона. У 2018 році вібратори і фалоімітатори, як і 20 років тому, залишаються лідерами продажів, при цьому серед українців найпопулярніші розміром 18 см, а довжина найбільшого екземпляра, який купили, склала 90 см.

"На сьогодні кількість придбаних інтим-товарів в мережі перших українських секс-шопів вже досягло 5 мільйонів одиниць. Заради інтересу ми вирішили підрахувати кількість проданих вібраторів і фалоімітаторів за час роботи нашої мережі. Виявилося, що якщо викласти їх в одну лінію, то її довжина приблизно буде дорівнює відстані між Києвом і Житомиром! ", - жартує Тетяна Юрченко.

Другу позицію за популярністю на українському ринку зайняли анальні іграшки: пробки, намиста і кульки.

Українські жінки часто цікавляться вагінальними кульками, металевими або силіконовими, що цілком виправдано ставить їх на третє місце в рейтингу інтим-іграшок. Багато жінок піклуються про якість сексу і займаються самовдосконаленням, про це говорить популярність курсів і секс-тренінгів. А вагінальні кульки дозволяють не тільки зміцнити жіноче здоров'я, але і доставити максимум задоволення партнеру, додати фарб в секс за рахунок зміцнення і додання тонусу інтимних м'язів жінки.

Про те, наскільки корисно вносити нотки різноманітності в сексуальне життя, знає кожен, і один з кращих способів досягти цього - рольові ігри. Не дивно, що четверте місце в рейтингу займає білизна, костюми та аксесуари для рольових ігор.

Сексуальні переваги і бажання українців все частіше знаходять відгук в домінації і підпорядкуванні. Саме БДСМ-атрибутика впевнено посідає п'яте місце в рейтингу популярних інтим-товарів в Україні. Згідно з дослідженням, близько 50% жінок "заводяться" від ідеї жорсткого сексу. Почасти, це рефлекси, що залишилися від первісних часів, коли чоловік панував і домінував. Після виходу на екрани фільму "П'ятдесят відтінків сірого" в Україні більше ніж на 20% зріс попит на БДСМ-аксесуари: батоги, кляпи, наручники. А безперечним лідером в цьому сегменті є костюм пані. Примітно, що найбільш популярні розміри плюс-сайз.

Великим попитом серед українців з високим доходом користуються іграшки преміум сегменту. Одним з популярних товарів в цій категорії стали реалістичні секс-ляльки. Їх ціна стартує від 25 тис. Гривень і не обмежується ніякими рамками, адже майстри можуть виготовити індивідуальну ляльку під замовлення, щоб задовольнити самі спокушені бажання замовника.

Сьогодні у виготовленні іграшок для дорослих використовуються високі технології і дизайн "від кутюр", що показує наскільки розвинулася секс-індустрія в порівнянні з 90-ми, коли "в країні не було сексу".

"Спочатку розвивати цей бізнес було дуже непросто, - розповідає Юрченко. - Тоді до товарів для сексу ставилися обережно, а в магазин заходила в основному молодь швидше пожартувати, ніж щось придбати. Тоді я керувалася простим принципом:" Все люди займаються сексом , і українці - не виняток ". Ця думка не дозволила мені опустити руки, і я продовжувала розвивати цю нішу".

За 20 років переваги українців стають все сміливіше, а кількість людей, які експериментують у сексі і користуються інтим-іграшками, безперервно збільшується.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви дебіли? Заберіть цю збочену статтю, діти читають...
Відповісти
Чим вона збочена, дитино?
Відповісти
Вам нема про що писати? Що за збоченці -журналісти????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні