Лучани активно підписуються під петицією проти закриття «Варшавки»

3
5
Лучани активно підписуються під петицією проти закриття «Варшавки»
Триває збір підписів під петицією проти закриття Завокзального ринку у Луцьку.

За одну добу петиція, яку зареєстрував 9 серпня на сайті Єдиної системи місцевих петицій Борис Гайда, набрала 147 із 300 необхідних для розгляду голосів. До кінця збору підписів ще є 13 днів.

Нагадаємо, 8 серпня відбулися загальні збори підприємців Завокзального ринку, на яких вони дізнались, що влада міста звернулась до МНС (пожежників) із листом про закриття ринку.

«Під загрозою залишитись без робочого місця опинилась велика кількість людей! – пише автор петиції. – Постраждати може близько 5000 чол. – це підприємці, продавці, а також члени їхніх сімей. Мешканці міста Луцька теж не виграють».

Борис Гайда переконаний: від закриття Завокзального («Варшавського») ринку «виграє тільки олігархат, який хоче роздерибанити комунальну землю!!!»

«Якщо закрити ринок, фінансові збитки для підприємців будуть величезні! Підприємці, які стоять на ринку по 20 років, самі створили своє робоче місце, платять податки, утримують свої сім'ї, беруть кредити для ведення бізнесу, можуть залишитись безробітними!» – пише автор петиції.

«Ви знаєте, що таке кредити? За кредити платяться відсотки, заставляється нерухомість, завчасно планується ведення підприємницької діяльності. А хто після закриття ринку буде утримувати безробітних людей? Міська влада з міського бюджету, за кошти платників податків? Чи утримувати будуть «хлопці олігархи»? Вони пропонують нам в Польщу на роботу виїхати?» – риторично запитує лучанин.

Водночас він констатує: «Влада та відповідні служби чомусь не бачать, як в Луцьку, як гриби після дощу, виростають незаконні 9-поверхівки, ресторани та кафе, які потім гарно узаконюють! Там з пожежними нормами все добре!»

Борис Гайда додає: «Багато в кого є малолітні діти, і єдиним джерелом доходу є Завокзальний ринок».

Звертаючись до влади Луцька, він пише: «Перш ніж щось ламати, спочатку побудуйте, створіть, а не продайте і поділіть!!!»

Водночас автор петиції зазначає: «Дивно, а чому «Привіз» не віддали в комунальне підприємство «Луцькі ринки»?»

Аби петицію розглянула Луцька міська рада, під нею мають поставити підписи не менш ніж 300 лучан. До кінця збору підписів залишилося 13 днів. За одну добу її підписали 147 чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я підпишу. Але ставлю вимогу - мені не потрібна торгівельна точка, котра в півдесятої ще закрита, а в півчетвертоі вже закрита. Працюйте як і всі - повний робочий день. Епік, Лінія, Сінсей, Колінз та Ресервед (пробачте, кого не назвав) ЗНАЧНО зручніші, ніж варшавка і товар якісніший. Робіть висновки. Ви завмерли на рівні кінця дев‘яностих. Еволюціонуйте, тоді виживите. Ні - вимрете, як динозаври
Відповісти
Якщо вони будуть працювати так як зазначили в своєму переліку магазинів то й і ціни будуть як у магазинах,а стосовно якіснішого товару то це питання спірне.
Відповісти
Питання спірне по багатьох позиціях. Якісний товар є в кількох точках, у решті - дешевий фуфел. Ціни - завищені, скуповувутись некомфортно. Своїм дописом Ви переконали мене не підписувати петицію
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні