«Зловила, що голі в ліжку були»: як на Волині співмешканка коханку колишнього забила

4
11
«Зловила, що голі в ліжку були»: як на Волині співмешканка коханку колишнього забила
У селищі Колки Маневицького району співмешканка непутящого чоловіка, яка, було, пішла від нього, повернувшись, застала в ліжку з іншою, на 15 років старшою від неї. Двічі відгамселила пенсіонерку палкою. Від завданих травм та померла. Тепер може сісти від 7 до 10 років за ґрати.

Подробиці кривавої драми описала Наталія Кравчук у «Віснику».

Нагадаємо, убивство 52-річна жителька села Старосілля Маневицького району скоїла 20 липня. Спочатку навідалася до колишнього, від якого пішла, серед ночі. Застала в ліжку з іншою, на 15 років старшою від неї. Побила суперницю палкою і пішла. Проте повернулася надвечір. 67-річна пенсіонерка й не думала тікати. Тоді колишня співмешканка ще раз побила жінку палкою. Та так, що на тій живого місця не залишилось. Від завданих травм постраждала померла. Чоловік не став втручатися в розборки, а дременув з хати. Тіло загиблої виявили під будинком сусіди. Думали, п’яна. Виявилось – мертва…

«ЖИЛИ, ЯК ГОЛУБКИ: ТО ВІН ЧЕРЕЗ ВІКНО ВИЛІТАЄ, ТО ВОНА»

Наташа і Толік стали жити разом у зрілому віці. Обоє до того мали інші сім’ї, дітей. Зійшлися, коли жінці вже було за сорок, чоловіку – за п’ятдесят. Господарювали у його хаті. Та спільне життя, кажуть сусіди, у них не дуже ладилося.

– Жили, як голубки: то він через вікно вилітає, то вона, – зауважують люди.

Називатися сусіди не всі хочуть. Скаржаться, що Толік – лихий чоловік, вів непутнє життя.

– П’янки і гулянки – вся його професія, – розповідають. – Такий ловелас всемогутній. Він Наташу не уважав, як тільки її не обзивав, за жінку не щитав. І чого за нього вчепилася? Тільки вона на роботу – вже повна хата гостей. Галдьож, крик. Каждого дня.

Жінка працювала в Луцьку на заводі. Роботи трималася, навіть їздила від фірми у закордонні відрядження! У якому стані після чоловікових гулянок заставала хату, повернувшись, її не радувало. Та, кажуть, все вичистить, вимиє – і знову на роботу.

Як би там не складалося, а прожили вони в парі близько десятка літ. Врешті незадовго до трагедії у Наталії терпець увірвався: зібрала речі і коником вивезла у сусіднє село, в свою хату. Проте на обійстя, де жила з Толіком, час від часу навідувалася.

НА ЖІНЦІ ЖИВОГО МІСЦЯ НЕ БУЛО

Щоб не бачити, що на їхньому подвір’ї твориться, один із сусідів – Анатолій Чеб – навіть поставив високий металевий паркан. Так ті «концерти» йому допекли!

– А на шум і крик у них ми давно перестали увагу звертати, – зізнається Анатолій Кузьмич. – І що сталося вбивство, дізналися аж згодом.

Односельчанин Сергій Ковальчук живе через дорогу від хати, у якій розігралася драма. Він розповідає:

– У той день я на подвір’ї траву викошував, загрібав. Аж це підходить до мене сусідка. Питає, чи не бачив, що там (в будинку, де сталося вбивство – авт.) відбувається? Кажу: «А що хіба?» А вона: «Там жіночка лежить». Я підійшов до воріт. Дивлюся – це Женя, пенсіонерка, вона частенько там бувала, разом з хазяїном пили. Думав, що п’яна лежить. Дзвоню до її дочки, яка працює в магазині, прошу, аби матір забрала. Але тільки та прийшла з чоловіком, чую – крик. Зрозумів, що Женя мертва.

Сергій Євгенович працює начальником УЖКГ Колківської об’єднаної територіальної громади. Про те, що сталося, він одразу повідомив голову ОТГ, дочка загиблої викликала правоохоронців, ті – швидку.

Чоловік каже, що побачене людей шокувало:

– На жінці живого місця не було. Дуже побита була голова. Це до якої степені треба озвіріти, щоб так бити?

Коли ж затримали підозрювану у скоєнні злочину, усі були просто ошелешені. Нею виявилася… Наташа.

А ЧОЛОВІК ПІД ЧАС БІЙКИ ВТІК

З повідомлення правоохоронців стало відомо, що того фатального дня жінка навідалася в дім до Толіка о четвертій ранку. І застала з ним у ліжку чужу жінку. Дарма, що та старша за Наташу на 15 літ. У скронях запульсувала кров. Вона взяла палицю, кілька разів вдарила нею гостю свого колишнього співмешканця і пішла геть.

Проте надвечір повернулася. Знову побачила Толіка з Женею – і конфлікт розгорівся з новою силою. З люті вхопила пенсіонерку за волосся, стала волокти по кімнаті. У хід знову пішла палка. А чоловік… втік. Тим часом постраждала від травм померла.

Якщо вину затриманої доведуть, їй загрожує тривале тюремне ув’язнення.

Тим часом сусіди розповідають: поки жінка дає свідчення в поліції, Толік до хати вже іншу даму приводив.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті поліщуки вже геть показалися.
Відповісти
Я не розумію, тут дають за вбивство 7-10, а для дівчини яка вбила свою дитину - максимум 5?
Відповісти
Ото молодець! А мій водить мені до хати коханку і до дитини якій і двох років нема і знущаються обоє з мене і дитини,а я боюсь щось зробити бо в нього зв'язки є і гроші
Відповісти
Міняйте чоловіка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні