--> Лучан попереджають про шахраїв, які проникають в квартири, називаючись комунальниками | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучан попереджають про шахраїв, які проникають в квартири, називаючись комунальниками

0
1
Лучан попереджають про шахраїв, які проникають в квартири, називаючись комунальниками
ДКП «Луцьктепло» стало відомо про недавні випадки проникнення до квартир лучан невідомих осіб, які представлялися контролерами підприєммства. Тож «Луцьктепло» застерігає лучан не пускати чужих людей в квартири, які називаються працівниками підприємства.

Про це інформує пресслужба "Луцьктепла".

Для уникнення неприємностей працівники підприємства просять звернути увагу на наступні пункти:

- Один раз на рік працівники ДКП «Луцьктепло» повинні потрапити в помешкання споживача послуг підприємства для внутрішньоквартирної перевірки приладів обліку теплової енергії і гарячої води, та пересвідчтися чи не відбулося несанкціоноване втручання в систему опалення та гарячого водопостачання.

- Контролер чи інженер підприємства, приходячи до споживачів, зобов’язаний не лише представитися, але й пред’явити посвідчення. Без пред’явлення посвідчення не пускайте невідому особу до помешкання.

- Споживач зобов’язаний допустити контролера чи інженера підприємства при пред’явленні посвідчення.

- В якості додаткових заходів безпеки ви можете звернутися до ДКП «Луцьктепло» за телефонами: 77-32-00, 77-32-30, щоб дізнатися чи дійсно тут працює такий контролер чи інженер, і чи насправді його спрямували у ваш будинок чи квартиру.

"Інша справа, коли ви самостійно викликаєте працівників для комісійного огляду у зв’язку наданням послуги неналежної якості. В такому разі відділ контролю за споживанням теплової енергії та якістю надання послуг встановлює дату і час комісійного огляду, в який просить вас бути вдома для допущення працівників підприємства", – йдеться в повідомленні Луцьктепла.

Городян просять пам’ятати про заходи безпеки, які вбережуть від неприємностей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні