У Луцьку знову виявили «автомобіль-двійник»: власника розшукують

1
-5
У Луцьку знову виявили «автомобіль-двійник»: власника розшукують
У Луцьку виявили "автомобіль-двійник". Водій видав себе, порушивши правила паркування 8 липня на вулиці Кривий вал. Як з’ясувалось, реальний власник авто, яке зареєстроване, проживає у Чернігівській області. А Луцьком їздить авто з підробленими номерами.

Про це повідомили в пресслужбі муніципальної варти Луцької міськради.

8 липня, у Луцьку на вулиці Кривий Вал, 24, старший інспектор муніципальної варти Луцької міськради виявив правопорушення, передбачене ч.3 ст. 122 КУпАП (автомобіль марки «Renault Scenic», державний номерний знак якого «СВ8213АХ», згідно Національної Автоматизованої Інформаційної Системи Єдиного державного реєстру транспортних засобів) та виніс постанову LC-002579 на відповідальну особу.

А вже 17 липня до Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради звернувся власник автомобіля, який мешкає в селі Гончарівське, Чернігівського району та повідомив про те, що він взагалі з 16 липня за межі села не виїжджав, до факту вчиненого адміністративного правопорушення відношення не має, та надав фото на якому чітко видно, що його автомобіль відрізняється за відтінком кольору від автомобіля, який 16 липня о 12 год. 17 хв. був припаркований на вулиці Кривий Вал у Луцьку. Ба більше, повідомив, що в Луцьку ніколи не був, і машину в користування комусь іншому не передавав.

Такий факт дав підстави вважати, що в Луцьку є двійник такого автомобіля.

З метою перевірки цієї інформації, департамент звернувся до національної поліції та патрульної поліції для виявлення автомобіля та перевірки номеру кузова за фактом знищення, підробки або заміни номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу, що кваліфікується ст. 290 Кримінального Кодексу України.
авто з підробленими номерами
авто з підробленими номерами
авто-двійник в Чернігівській області
авто-двійник в Чернігівській області

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А все тому що дублікати номерів клепають всі кому завгодно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні