Дитині проламали голову: нові подробиці звірячого вбивства немовляти на Волині. ВІДЕО

3
-10
Дитині проламали голову: нові подробиці звірячого вбивства немовляти на Волині. ВІДЕО
З'явилися нові подробиці звірячого вбивства немовляти прикордонницею на Волині.

Про це йдеться у сюжеті "Надзвичайних новин".

Нагадаємо, трагедія трапилася наприкінці липня цього року в Устилузі.

Тоді до лікарні звернулася молода дівчина з гострою кровотечею та сильним болем. Медики припустили, що вона народжувала. Проте жінка одразу запевнила, що дитини немає і ніколи не було, а про пологи вперше чує. Лікарі не повірили словам пацієнтки й одразу звернулися до поліції.

Правоохоронці приїхали до будинку дівчини й поцікавились у матері та її сестри де поділи дитину. Однак ті запевняли, що їхня сестра та донька не була вагітною. Аж на наступний день, під тиском поліцейських, котрі чергували біля будинку всю ніч, сестра розповіла, що дитина таки народилася, і новоспечена матір закопала її у дворі у сусіда та закидала камінням.

На городі біля будинку породіллі і знайшли тіло дитини. Дівчинку перед тим, як закопати обгорнули в поліетилен і стару тканину.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Резонанс на Волині: жінка не визнає вини у вбивстві дитини

Згодом з'ясувалося, що породілля служить у Державній прикордонній службі України.

Що ж стало причиною смерті немовляти – мають з'ясувати експерти, але вже зараз припускають дитині, ймовірно, проламали голову.

"Візуально спостерігалися тілесні ушкодження на голові дитини. З метою встановлення, чи дійсно ця жінка народжувала, чи дійсно це її дитини, які причини смерті немовляти призначили цілий комплекс необхідних експертиз", – розповів заступник військового прокурора Луцького гарнізону Богдан Гончар.

Свою вагітність жінка приховувала навіть від медиків.

"Це екстрений випадок, бо кровотеча після пологів – серйозна справа. Їй варто було звернутися до медиків негайно", – каже фельдшерка швидкої допомоги Устилуга Наталія Калита.

Донедавна пацієнтка на ім'я Вікторія служила на прикордонній заставі. Неймовірно, але батько дівчини стверджує, що донька вагітною не була, і те, що на городі знайшли мертвою дитину – вигадка.

"Я по ній не помічав, значить не була вагітна. Те, що сусіди говорять, то мені знаєш... Ви що, вона на роботу ходила до останнього дня", – запевняє батько прикордонниці Василь.

У містечку про родину говорять лише хороше і дивуються, як рідні могли прогледіти, що Вікторія була вагітною.

"Не знаю, що могло б в сім'ї таке статися. Останнім часом скарг на поведінку членів родини в міську раду не надходило. Хто б міг повірити, що таке можливо", – каже секретарка Устилузької міської ради Людмила Касьян.

Немовля було цілком доношеним. Це дівчинка вагою 4 кг 100 гр, 57 см ростом. Якщо ж експерти з'ясують, що дитина народилася живою – горе-матері загрожуватиме в'язниця. Максимальне покарання – 5 років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
5 років?!!!! Карл ,5, років, ви шо ?!!!!! За собаку скільки дають?
Відповісти
"Дала старшому по службі в обмін на тепле місце роботи, але тут сталось так що залетіла.... Ну не втрачати ж роботу, правильно?.."
Відповісти
Це жахлива трагедія! Ніхто не має права позбавляти життя, яке дає Господь! Невже не знайшлося жодної людини серед близьких чи знайомих цієї жінки, хто б допоміг відвернути таке лихо!?! Вона сама себе покарала...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні