Відколи лучани платитимуть 4 гривні за проїзд у тролейбусі

0
-1
Відколи лучани платитимуть 4 гривні за проїзд у тролейбусі
Платити за проїзд у тролейбусах на 1 гривню більше лучани будуть з п’ятниці, 9 серпня.

Про це в коментарі інтернет-виданню "Волинь24" повідомили в прес-службі Луцької міськради.

Нагадаємо, відповідне рішення ухвалили в середу, 7 серпня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради. Рішення набуває чинності після офіційного оприлюднення цього рішення у друкованих засобах масової інформації

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Для Луцька закуплять нові тролейбуси

Проектом рішенням встановили тариф на разовий проїзд одного пасажира в міському електротранспорті (тролейбусі) – 4,00 грн. Тариф на разовий проїзд для учнів закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації – 2,00 грн.

8 серпня у газеті "Луцький замок" оприлюднено рішення. Відтак, з п’ятниці, 9 серпня, проїзд у міському електротранспорті вартуватиме 4 гривні – для дорослих, і 2 гривні – для дітей.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні