Російський лайнер літав над Луцьком

4
3
Російський лайнер літав над Луцьком
Рейс російської авіакомпанії «S7 Airlines» порушив заборону на польоти над територією України.

Про це повідомляє Львівський портал.

Російський лайнер вилетів із італійського Барі до Москви, сьогодні о 13:44 годині і близько 15:00 влетів у повітряний простір України. Мало того, Boeing 737-8LP пролетів над Львовом та Луцьком та вилетів з України у повітряний простір Білорусі в районі населеного пункту Бутове.


Близько 30 хвилин повітряне судно порушувало повітряний простір України.


Як відомо, українське небо закрите для російських літаків із 26 листопада 2015 року. Прийняте рішення обумовлене систематичним порушенням правил польотів і порядку використання повітряного простору України з боку російських авіаперевізників (через окупацію Криму – ред.), та має на меті попередити будь-які можливі провокації в повітряному просторі України.

До слова, Російська Федерація зупинила видачу дозволів на проліт території РФ українськими авіакомпаніями ще в серпні 2014 року.

«S7 Airlines» (офіційна назва ВАТ «Авіакомпанія «Сибір») – російська авіакомпанія, що володіє найбільшою в Росії мережею внутрішніх маршрутів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О... А де протиповітряна оборона найсильнішої армії в Європі?
Відповісти
В сраці!!!
Відповісти
Чому не відкрили вогонь???????????????
Відповісти
йому дали добро на проліт УАР, так як він обходив потужний грозовий фронт і немав куди більше піти.так би його "посадили"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні