Викорінити схеми: Покровський вимагає службового розслідування за фактом корупції

1
-1
Викорінити схеми: Покровський вимагає службового розслідування за фактом корупції
Депутат Луцької міської ради та засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський наполягає, що інформація про черги з отримання учасниками АТО житла, курортних путівок, допомоги на лікування чи інших пільг повинна бути відкритою для депутатів та самих військових, пише «Конкурент».

Крім того, Покровський звернувся до міськради з вимогою провести внутрішнє службове розслідування за фактом вимагання хабаря від учасника АТО працівницею департаменту ЖКГ та оприлюднити його результати. Про це він зазначив на сторінці своєї депутатської онлайн-приймальні у Facebook.

Прес-служба Громадянського Руху «СВІДОМІ» у коментарі «Конкурентові» повідомила, що Андрій Покровський спрямував депутатське звернення до Луцької міської ради та прокуратури області через два тижні після інциденту, оскільки протягом цього часу була відсутня публічна реакція.

Можливо, внутрішнє розслідування вже проводиться, однак відкритої інформації громадськість досі не отримала. «СВІДОМІ» вважають, що спільними діями правоохоронні органи, керівництво міської ради, депутатський корпус та громадськість мусять викорінити корупційні схеми, тим більше, що мова йде про наших захисників.

Андрій Покровський зазначив, що він обурений цим інцидентом.

«Мене це надзвичайно обурює! Я завжди захищав і підтримував учасників АТО, а тому мені дуже прикро чути про цей випадок. Не для того ми з колегами розробили проєкт рішення, який дав можливість додатково отримати в міську програму десятки мільйонів гривень, щоб учасники АТО могли придбати більше квартир. Не для того я додатково виділив 1 млн грн власних коштів для придбання житла нашими воїнами. Мені не вкладається в голові, щоб хтось зараз міг отак, без будь-яких докорів сумління, вимагати від учасників АТО хабар», – зауважив депутат.

Наразі підозрюваній у вимаганні хабаря посадовиці обрали запобіжний захід, та триває досудове розслідування. Але, зауважує депутат, потрібно реагувати на такі випадки.

Окрім того, обранець громади звертається до правоохоронних органів, аби вони і надалі інформували про хід розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не правда усім Атовцям та інвалідам допомагає та вони зараз її підтримують. Цей злочинець- засланець на ім'я Турчинюк самозванець та пройдисвіт, а не Атовець..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні