«Волинь» втрачає перемогу у Львові. ВІДЕО

0
-4
«Волинь» втрачає перемогу у Львові. ВІДЕО
«Волинь» у 2-му турі чемпіонату України з футболу у першій лізі зустрічалася у Львові з місцевим «Рухом». Гра закінчилася з рахунком 1:1. Єдиний гол у складі «червоно-білих» на 3-й хвилині забив з пенальті Денис Кожанов.

Матч відбувся в неділю, 4 серпня, у Львові на стадіоні «Скіф».

Перед початком цього сезону ФК «Рух» перебрався з Винників до Львова. Він підписав шістьох новачків, а новим генеральним директором став Ігор Дедишин, який з 2009-го по 2015 рік посідав аналогічну посаду у львівських «Карпатах».

Під орудою авторитетного тренера Леоніда Кучука «рухівці» переможно розпочали новий сезон, здобувши звитягу на виїзді з «Балканами». В разі перемоги над «Волинню» вони мали шанс наздогнати одноосібного лідера – одеський «Чорноморець», який у двох матчах здобув 6 очок.

Волиняни ж стартову гру програли «Авангарду» в Краматорську – 2:3. Тож у матчі з сусідами-львів'янами були налаштовані лише на перемогу.

І вже на 3-й хвилині зустрічі рахунок став 1:0 на користь «Волині». Після подачі кутового Младеном Бартуловичем львів’яни вибили м’яча за межі штрафного майданчика. Його підхопив Волошинович, з лівої пробив несильно в напрямку воріт. М’яч влучив у руку одному з гравців «Руху», і арбітр вказав на 11-метрову позначку.

До «точки» підійшов штатний пенальнист «хрестоносців» Денис Кожанов. Він пробив у правий нижній кут. Воротар господарів Роман Мисак напрямок польоту м'яча вгадав, але той, вдарившись об стійку, опинився у воротах – 1:0.

До речі, це був єдиний удар у площину воріт у волинян в першому таймі. Ініціативою після пропущеного голу заволоділи господарі. Вони намагалися короткими пасами вивести когось на ударну позицію, але таку тактику досвідчені оборонці «червоно-білих» читали закритими очима.

Час від часу волиняни зусиллями Хагназарі, Волошиновича і Кожанова вибігали в контратаки, але до акцентованого удару по воротах суперника не доходило.

У другому таймі малюнок гри не змінився. Здавалося, «Волинь» доведе гру до мінімальної перемоги. Але атаки «Руху» ставали все гострішими.

На 67-й хвилині Леандро зі штрафного бив в обхід стінки. Неділько правильно обрав позицію і вибив м'яча кулаками.

На 69-й хвилині Брікнер зробив чудовий верховий пас з лівого кута штрафного майданчика на Кондракова, але той головой пробив вище воріт.

Данило Кондраков, автор переможного голу в попередньому турі «Балканам», вийшов перед тим на заміну. А вже через три хвилини він реабілітувався за невдачу і знову виручив «рухівців». Після сильного удару Русина м'яч потрапив у праву стійку. Кондраков, набігаючи, вдарив круглого «щічкою». Той стукнувся об землю і залетів у ворота – 1:1.

«Рух» міг вирвати перемогу. На 88-й хвилині Брікнер здалеку закрутив у лівий кут воріт «Волині». Неділько зміщувався в цей час в іншому напрямку, тож лише одною рукою в падінні витягнув круглого.

Гості ж нічого путнього в кінці створити не змогли. Тож нічия для них – успіх на фоні невиразної гри.

На головному фото – гол Кожанова (прінтскрін з відео).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні