На Львівщині шахта закупила пива на 400 тисяч гривень

0
0
На Львівщині шахта закупила пива на 400 тисяч гривень
ПАТ "Шахта “Надія”, яка належить до Львівсько-Волинського вугільного басейну, закуплятиме пиво.

Зорема, шахта закупила хмільного напою на 392 тисячі гривень. Про це йдеться на порталі dozorro, пише ІА Конкурент.

Відповідно до опублікованих в системі ProZorro договорів, ТзОВ "Олмар" поставить шахтарям пива марок "1-ша приватна броварня", "Жигулі" та "Крушовіце" на суму 199,71 тисяч гривень. А от ТОВ "Легіон-трейд" за 192,88 тисяч гривень забезпечить шахту сортовим пивом "Микулин", "Жигулівське", "Редлер", "Янтар" та інше.

Обидва договори були укладені без проведення конкурентних закупівель. Напої підрядники поставлятимуть до кінця поточного року.

До слова, цьогоріч шахта вже укладала договори на постачання пива. У березні та квітня ПАТ "Шахта "Надія" підписала три подібні контракти на загальну суму 597,2 тисяч гривень.

Довідково:

ПАТ "Шахта "Надія" – вугільна шахта в Україні, з 2003 року підпорядковується Міністерству енергетики та вугільної промисловості України. Розташована у місті Соснівка Львівської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні