Розповіли, як відзначатимуть День міста у Нововолинську

0
-7
Розповіли, як відзначатимуть День міста у Нововолинську
В останню неділю серпня Нововолинськ відзначатиме День міста.

Цьогоріч воно випадає на 25 серпня. Місту виповнюється 69 років з часу його заснування. План культурно-мистецьких та спортивних заходів обговорили 1-го серпня в міській раді, пише БУГ.

Цього ж дня своє професійне свято відзначатимуть гірники. Саме з шахтарською працею пов’язане народження і становлення міста. А напередодні нововолинці разом з усіма українцями відзначатимуть День Незалежності України та День Державного Прапора, – повідомляє відділ інформаційної політики Нововолинської міської ради.

На нараді за участю представників окремих відділів міськвиконкому та служб міста обговорили план мабйтніх святкувань. Засідання провела керуюча справами міськвиконкому Вікторія Магдисюк.

Програма святкувань – досить насичена. Серед заходів будуть традиційні, а також очікується чимало нових.

Як і щороку, 23 серпня, на площі В’ячеслава Чорновола о 9.00 годині пройде урочиста церемонія підняття Державного прапора України. До її початку відбудеться велопробіг у вишиванках вулицями міста.

У день національного свята – Дня Незалежності України – відбудеться традиційна святкова хода « Я по світу іду в вишиванці». На бульварі Шевченка(біля кафе «Novik») вона стартуватиме о 15.00 годині. На майдані Незалежності відбудеться нагородження за найкращу вишиванку. Також пройде демонстрація колекції старовинних вишиванок Волинського краю. Аматорські колективи міста радуватимуть нововолинців та гостей своїми виступами. Увечері вперше у Нововолинську проходитиме творчий конкурс – регіональна битва діджеїв.

25 серпня у місті діятиме багато локацій. Одна з них – мистецька алея – розміститься на бульварі Шевченка. Працюватимуть фотозони, різноманітні виставки, фотосушка. Організатори планують провести цікаві заходи для дітей на танцювальному майданчику у міському парку культури та відпочинку. Урочистості, святковий концерт, нагородження відбудуться на літній естраді. Увечері на міському стадіоні пройде гала-концерт за участю запрошених артистів.

У святкові дні пройдуть чимало спортивних заходів.Зокрема, 24 серпня на міському озері відбудуться змагання з рибної ловлі, змагання з пляжного футболу і волейболу. На майданчику зі штучним покриттям СОКу «Шахтар» проходитиме Міжнародний турнір з міні-футболу серед ветеранів «Спорт без кордонів». А наступного дня – у парку культури та відпочинку – показові виступи з кіокушин-кан-карате, тхеквондо, греко-римської боротьби, на стадіоні СОКу «Шахтар» відбудеться товариська гра з футболу серед аматорських команд та інші заходи, програму яких ми повідомимо найближчим часом.
Теги: свято, місто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні