Завершився перший етап приєднання Прилуцького до обласного центру

0
-4
Завершився перший етап приєднання Прилуцького до обласного центру
2 серпня успішно завершився перший етап процесу приєднання Прилуцької сільської ради до міста Луцька. Після громадських слухань у селах Прилуцьке, Сапогів, Жабка і Дачне, на яких громада більшістю голосів підтримала приєднання, відбулась сесія Прилуцької сільської ради.

10 депутатів проголосували за приєднання до Луцька, – повідомили на сайті Луцької міськради.

Рішення очікуване, адже люди усвідомлюють, що розвиток громад можливий лише за умови приєднання, що є вигідним як для Луцька, так і для сіл Прилуцької сільської ради. У засіданні сесії взяв участь перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Тепер Прилуцький сільський голова повинен направити пропозицію Луцькій міській раді, а міська рада – прийняти рішення про підтримку приєднання сільської ради.

Далі процедура передбачає передачу документів до Волинської ОДА, яка своєю чергою має дати позитивний висновок. Після висновку ОДА на двох сесіях у Луцьку та Прилуцькій сільській раді будуть прийняті остаточні рішання і процес приєднання завершиться. Луцька міська рада збереже свою назву, а Прилуцька сільська рада називатиметься Прилуцьким старостинським округом. Всі села збережуть свою назву, ми станемо однією територією, на якій буде здійснювати управління Луцька міська рада і Луцький міський голова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні