У Житомирській області зруйнували могили бійців АТО

1
-2
У Житомирській області зруйнували могили бійців АТО
У місті Новоград-Волинський Житомирської області невідома особа здійснила наругу над могилами.

Про це УНН повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Так, вранці 1 серпня до поліції надійшло повідомлення від керівника комунального підприємства про пошкодження надгробних пам’ятників на місцевому кладовищі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що у ніч на 1 серпня невідомою особою було пошкоджено 16 пам’ятників, з них 3 — на місцях поховань воїнів АТО.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження. Попередня кваліфікація події — ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) КК України. Тривають заходи для встановлення особи або осіб, причетних до події та притягнення їх до відповідальності.

Відповідно до чинного законодавства таке правопорушення карається обмеженням або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.
Теги: ато, воїн
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"було пошкоджено 16 пам’ятників, з них 3 — на місцях поховань воїнів АТО". А 13 інших пам'ятників не рахуєте? Обов'язково наголосити на АТО.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні