Дослідження: чому літні люди обирають кнопкові телефони*

0
2
Дослідження: чому літні люди обирають кнопкові телефони*
Чи помічали ви, що літні люди частіше за все обирають у користування телефони класичної конструкції, з механічною клавіатурою та маленьким екраном.

Здавалося б, користуватися великим сенсорним смартфоном набагато зручніше, але такий варіант у бабусі чи дідуся зустрічається не дуже часто.

Разом з експертами офіційного магазину техніки "Київстар" ми вирішили розібратися, чому саме такі мобільні телефони обирають літні люди.

Зручна клавіатура

У багатьох людей у похилому віці значно знижується чіткість зору. Тому працювати із сенсорним смартфоном, де всю інформацію треба читати з екрана, досить проблематично. Якщо телефон має механічну клавіатуру та джойстик для керування, алгоритм роботи можна запам’ятати та не допускати помилок при керуванні апаратом.

Для максимальної зручності виробники смартфонів випускають спеціальні серії зі збільшеними клавішами, які можна розгледіти навіть з поганим зором.

Просте та зрозуміле керування

Окрім зручної клавіатури, кнопкові телефони приваблюють літніх людей тим, що мають дуже просте керування. На відміну від Андроїду, де існує велика кількість додатків та меню, в таких телефонах зазвичай просте меню і мінімум налаштувань. Запам’ятати навігацію по системі дуже просто і заплутатися практично неможливо.

Надійність та автономність

Кнопкові телефони мають зазвичай міцний пластиковий корпус і дуже потужну батарею. Відсутність систем, які споживають багато енергії, дозволяє телефону працювати без підзарядки тиждень і навіть більше. Такий телефон зможе виручити у скрутний момент – і це найважливіша особливість, яку літні люди цінують більш за все.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні