У Маріуполі шестеро злочинців вкрали із поїздів вугілля на мільйон

0
2
У Маріуполі шестеро злочинців вкрали із поїздів вугілля на мільйон
Шестеро учасників злочинного угрупування обвинувачуються у викраденнях вугілля з вантажних потягів на станції в Маріуполі.

Зловмисники спричинили підприємству збитків на суму близько 1 млн гривень. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.

"Співробітники обласного главку поліції Донеччини у взаємодії зі службою безпеки регіональної філії "Донецька залізниця" та за процесуального керівництва прокуратури Донецької області викрили організовану злочинну групу, яка вчинила серію крадіжок зі станції на території маріупольського підприємства", - йдеться в повідомленні.

Підозрювані викрадали з вагонів кокс. На вантажних автомобілях викрадене перевозили до складів, де ховали до моменту реалізації. На охоронювану територію зловмисники проникали безперешкодно, маючи корупційний зв'язок з керівником підрозділу охорони.

До складу ОЗГ входили п’ятеро жителів Волноваського району та керівник підрозділу із забезпечення збереження майна підприємства.

Зібрано докази відносно кожного члена угрупування. Фігурантам інкримінується ч.5 ст. 185 (крадіжка) та ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

31 липня кримінальне провадження з обвинувальними актами направлено до суду. На квартиру 27-річного організатора незаконного бізнесу накладений арешт.
Теги: вугілля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні