--> Як знайти житло в Білорусі за допомогою пошукового каталогу Flatfy* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як знайти житло в Білорусі за допомогою пошукового каталогу Flatfy*

0
1
Як знайти житло в Білорусі за допомогою пошукового каталогу Flatfy*
Як знайти житло в Білорусі за допомогою пошукового каталогу Flatfy

Пошуковий каталог Flatfy пропонує користувачам повну базу житлової нерухомості в різних містах Білорусі. Він має зручний інтерфейс, продуману систему пошуку та інші переваги і унікальні можливості.

Активний розвиток технологій робить пошук житла для купівлі чи оренди більш простим і зручним. Найшвидший варіант – користуватись для цього інтернетом. Мешканці Білорусі мають можливість шукати нерухомість на декількох ресурсах: Flatfy.by, realt.by, gohome.by, r.onliner.by

Головна особливість Flatfy

Пошуковий каталог Флетфай – це агрегатор оголошень. На практиці це означає, що система автоматично переглядає усі сайти, на яких користувачі публікують інформацію про продаж чи оренду житла.

Основні переваги Флетфай

Купівля квартир і приватних будинків, оренда житла подобово чи довгостроково, мегаполіс або невелике селище – пошуковий каталог Flatfy зібрав на своїх сторінках абсолютно усі актуальні пропозиції ринку нерухомості в Білорусі.

Крім того, портал дає користувачам чимало важливих переваг:

- Продумана система фільтрів. Шукати житло на Флетфай можна за місто і його районом, кількістю кімнат, площею і навіть вартістю.

- Пошук за ключовими словами. Аби звузити пошук нерухомості, можна задати певні ключові слова і фрази, наприклад, «недорого», «з ремонтом», «без посередників» тощо.

- Детальний опис житла. Кожне оголошення містить фотографії нерухомості, а також ключову інформацію для користувачів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні