У селі на Волині душевно хворий підпалив суху траву

0
-4
 У селі на Волині душевно хворий підпалив суху траву
Минулого тижня рятувальники ДСНС ліквідували 6 пожеж на відкритих територіях. Біля села Заставне Іваничівського району 29-річний мешканець смт Благодатне, який перебуває на обліку лікаря-психіатра підпалив суху траву на території площею 1 га.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС у Волинській області.

23 липня працівники 1-ої та 25-ої ДПРЧ міста Луцька ліквідували загорання пшениці на корені на площі 1,5 га поблизу села Липини Луцького району та врятували 140 га злакових від знищення вогнем. Імовірно, вогонь спалахнув внаслідок короткого замикання ліній електропередач.

26 липня рятувальники ліквідували загорання стерні у селі Мишів Іваничівського району та у селі Миловань Любомльського району, а 28 липня – поблизу села Шахтарське Іваничівського району. Усі пожежі стерні спричинені місцевими мешканцями.

26 липня близько 17:00 горіла суха трава на площі 1 га біля села Заставне Іваничівського району. Загорання ліквідували працівники 18-ої ДПРЧ смт Іваничі. За попередніми даними, підпал учинив 29-річний мешканець смт Благодатне, який перебуває на обліку лікаря-психіатра Нововолинської ЦРЛ.

27 липня о 14:10 надійшло повідомленняро пожежу сухої трави та чагарників на площі 0,3 га біля села Піща Шацького району. Імовірна причина – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Загорання ліквідовано.

Було ліквідовано пожежу на торфовищі біля села Бихів Любешівського району, що виникла 25 липня. Для гасіння пожежі залучали пожежний автомобіль, 2 мотопомпи, трактор, працювали 8 рятувальників та 3-є осіб з числа населення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні