Президента просять вирішити екологічну проблему у волинському місті

0
1
Президента просять вирішити екологічну проблему у волинському місті
На сайті Президента України зареєстрували електронну петицію до Володимира Зеленського, в якій просять прийняти міри та визнати Нововолинськ містом екологічної катастрофи, проводити на його території постійний державний екологічний моніторинг шкідливих викидів в атмосферу.

Петицію зареєстрував нововолинський громадський активіст Віктор Степюк, – повідомляє "Буг".

“На території міста вже десятиліттями працюють підприємства, які своїми викидами забруднюють атмосферу та навколишнє середовище, що призводить до катастрофічного збільшення в місті захворювань на рак та хвороби дихальних органів. Місцеві чиновники закривають на це очі, що спонукає жителів міста до висновку про наявність корупційних дій”, – йдеться у зверненні до президента.

Віктор Степюк додає, що просить Зеленського, як гаранта прав і свобод громадян, втрутитися в ситуацію зі станом екології в Нововолинську.

Автор пертиції зазначає, що місцева громада доведена до відчаю і навіть готова до акцій протесту.

Щоб підписати петицію, потрібно зареєструватися на сайті.

Електронна петиція має набрати 25 000 тисяч голосів за 92 дні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні