--> На нововолинській шахті загинув 48-річний гірник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На нововолинській шахті загинув 48-річний гірник

0
0
На нововолинській шахті загинув 48-річний гірник
У неділю, 28 липня, ввечері на шахті “Бужанська” стався нещасний випадок, у результаті якого загинув 48-річний машиніст електровоза.

Директор вугледобувного підприємства Анатолій Фролов розповів, що трагедія сталася на одній із дільниць в третю зміну, – повідомляють на сайті Нововолинська.

“Машиніст електровоза їхав виконувати робочі обов’язки. Встав на електровозі і головою зачепився за рами транспортного засобу. В результаті він отримав травми несумісні з життям. Швидка приїхала і лише зафіксувала смерть. Зараз усі деталі цієї трагедії вивчає спеціальна комісія“, – розповів Анатолій Фролов.

Він зазначив, що шахта “Бужанська” бере на себе усі фінансові витрати на поховання загиблого працівника. А ще зобов’язується матеріально підтримувати його сім’ю.

У загиблого шахтаря залишилася дружина та двоє дітей.

Усі крапки над “і” розставить спеціальна комісія, яка наразі розслідує усі обставини цього нещасного випадку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні