На Іваничівщині покарали чоловіка, який п'яним керував трактором

0
-1
На Іваничівщині покарали чоловіка, який п'яним керував трактором
Водій, який п'яним керував трактором на Іваничівщині, отримав штраф 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Відповідну постанову постанову виніс Іваничівський районний суд 22-го липня, пише БУГ.

Чоловік 7-го травня о 19:20 у Низкиничах по вулиці Першотравневій Іваничівського району керував трактором з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Огляд проходив у Нововолинській міській лікарні, згідно висновку від 27-го травня перебував в стані алкогольного сп’яніння.

За водіння в нетверезому стані водія трактора притягнули до відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

В судовому засіданні чоловік свою вину визнав, щиро розкаявся та пояснив, що випив невелику дозу алкоголю, однак потрібно було виконувати сільськогосподарські роботи на тракторі.

Вивчивши та дослідивши матеріали справи, суд призначив стягнення у виді штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні