З Волиньради пішов ще один депутат

0
-1
З Волиньради пішов ще один депутат
В’ячеслав Рубльов склав повноваження депутата Волинської обласної ради.

Про це стало відомо у п'ятницю, 26 липня, на позачерговій сесії Волиньради.

Нагадаємо, у порядку денному сесії питання «Про дострокове припинення повноважень депутата Волинської обласної ради Рубльова В. В».

На засіданні позачергової сесії Волинської обласної ради 54 депутати шляхом таємного голосування підтримали проект рішення про дострокове припинення повноважень Ігоря Палиці та зняття його з посади голови Волинської обласної ради.

До слова, сам Ігор Петрович на сесії відсутній. Пізніше депутат В’ячелав Рубльов пояснив, що Палиця у Києві має серйозніші справи.

Також обрали депутата замість Ігоря Палиці. Ним став Голуб Олександр Миколайович з Старовижівського району, який нині проживає в Луцьку. Новообраний депутат працює лікарем-хірургом Старовижівської центральної районної лікарні.

Під час засідання сесії, депутат Волинської обласної ради В’ячеслав Рубльов висунув на посаду голови ради кандидатуру депутатки від фракції УКРОП Ірину Вахович.

Більше кандидатур на посаду очільника обласної ради не було. Так, тепер депутати взяли участь в таємному голосуванні, після якого голова лічильної комісії оголосив, що 55 депутатів підтримали кандидатуру пані Ірини. «Проти» проголосували лише два депутати.

Нагадаємо, в результаті виборів до парламенту від 20 округу пройшов кандидат від партії «Слуга народу», депутат Волинської обласної ради В’ячеслав Рубльов. У зв'язку з цим він написав заяву на припинення своїх повноважень як депутата Волиньради.
Депутати підтримали цей проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні