--> Заступник голови Волиньради Пирожик подав у відставку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заступник голови Волиньради Пирожик подав у відставку

1
5
Заступник голови Волиньради Пирожик подав у відставку
Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик зробив гучну заяву.

Про це стало відомо у п’ятницю, 26 липня, на засіданні сесії Волиньради.

Нагадаємо, депутати Волинської обласної ради, шляхом таємного голосування звільнили голову ради Ігоря Палицю, який не прибув на засідання сесії. Пізніше депутат В'ячеслав Рубльов пояснив, що Ігор Петрович перебуває в Києві, де вирішує важливі робочі питання.

Замість Ігоря Палиці новим депутатом обрали лікаря-хірурга Старовижівської центральної районної лікарні Олександра Голуба.

Під час засідання сесії, депутат Волинської обласної ради В’ячеслав Рубльов висунув на посаду голови ради кандидатуру депутатки від фракції УКРОП Ірину Вахович. Більше кандидатур на посаду очільника обласної ради не було.

Так, тепер депутати взяли участь в таємному голосуванні, після якого голова лічильної комісії оголосив, що 55 депутатів підтримали кандидатуру пані Ірини. «Проти» проголосували лише два депутати.

Олександр Пирожик привітав нову очільницю Волиньради, заявивши, що вважає, що вона самостійно мусить обрати собі заступників.

Депутати підтримали рішення Олександра Пирожика, а відтак він вже не перший заступник голови Волинської обласної ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а карпуку слабо чи присосався до корита і не відірвати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні