У луцькій лікарні встановлюють кардіостимулятори. ФОТО

1
-4
У луцькій лікарні встановлюють кардіостимулятори. ФОТО
У Луцькій міській клінічній лікарні встановлюють кардіостимулятори.

Про це повідомили на сторінці медзакладу у "Фейсбуці".

"Уже імплантували 4 кардіостимулятори: 2 однокамерні і 2 двокамерні. Це стало можливим відтоді, як запрацювала нова ангіографічна установка. Увесь медичний персонал пройшов спеціальне навчання для роботи на новому ангіографі",- розповідає лікар-хірург рентгено-хірургічного блоку Олександр Христюк.

Крім встановлення, важливий етап - це програмування кардіостимуляторів, вважає лікар-кардіолог Ірина Січкарук, у якої досвід роботи з цими приладами не маленький. Бо чи не найперші в області в нашій лікарні імплантували тимчасові кардіостимулятори. Їх встановлювали пацієнтам з гострим інфарктом, у яких була загроза життю. А потім відправляли в інші медичні заклади, де їм ставили постійні.

"Запустили процес і будемо далі розвиватися, - каже Ірина Січкарук, - адже за одну зміну лікарі надають невідкладну допомогу приблизно восьми пацієнтам з цією серцево-судинною патологією. А наука не стоїть на місці і є вже можливість імплантувати трикамерні кардіостимулятори".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Був пацієнтом Ірини Миколаївни Січкарук, дуже гарного і чуйного фахівця не дивлячись на молодий вік.
Фахівець з великим досвідом роботи в кардіології.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні