У Луцьку просять заборонити поворот ліворуч із проспекту Перемоги

3
9
У Луцьку просять заборонити поворот ліворуч із проспекту Перемоги
У Луцьку просять заборонити поворот на вулицю 8 березня, бо це спричинює аварійну ситуацію на дорозі.

Петицію зареєстрував Слива Вадим Васильович.

"Дуже багато водіїв, які виїжджають з на пр. Перемоги з пр. Грушевського через вул. Шухевича, а також частина водіїв, що рухаються по по. Перемоги з боку пр. Соборності, здійснюють поворот ліворуч на вул. 8-го березня, чим спричиняють складну дорожню ситуацію на цій ділянці дороги, створюють затори та небезпеку ДТП, оскільки автомобілі, що рухаються від пр. Соборності лівою смугою, починають екстренно гальмувати та перестроюватись в праву смугу", - йдеться у петиції.

Він каже, що частина водіїв, які повертають, використовують прилеглу стоянку на тротуарі та двори на вулиці 8 Березня, щоб розвернутись і знову виїхати на проспект Перемоги

"Оскільки за 200 метрів від повороту на вул. 8-го Березня є велике перехрестя з кільцевим рухом, де зазвичай можна спокійно розвернутись і продовжити рух або назад по пр. Перемоги, або виїхати на вул. Огієнка чи вул. Шопена, не створюючи при цьому заторів на пр. Перемоги та не наражаючи на небезпеку ДТП інших учасників дорожнього руху, пропоную заборонити поворот ліворуч на вул. 8-го березня з пр. Перемоги з перетином осьової лінії", - написав лучанин.

"Насправді, це покращить і транспортну, і екологічну ситуацію на пр. Перемоги в години активності транспорту, а також практично не позначиться на витраті пального та часу автомобілями, що повертають на вул. 8-го березня, оскільки дуже часто в заторі на тому повороті можна простояти практично стільки ж часу, скільки потрібно, щоб проїхати до кільця і спокійно там розвернутись", - зазначає автор петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і на Грибоєдова також?.... цей автор не одну петицію намалював. Пацан повний ідей,йому в слугу народа.
Відповісти
Коли саме там була остання аварія? Я там їх взагалі не пам'ятаю.
Відповісти
На днях, бмв і мотоцикл
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні