У Луцьку продадуть земельну ділянку за понад мільйон

0
0
У Луцьку продадуть земельну ділянку за  понад мільйон
У Луцьку на вулиці Шопена продадуть земельну ділянку на вулиці за понад мільйон гривень товариству з обмеженою відповідальністю «Бравас B» для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінансових установ.

Про це йшлося 24 липня під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, пише ІА Волинські новини.

У проєкті рішення йдеться про те, що ціна продажу земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення на вул. Шопена, 22а, площею 0,1740 га становить 1 мільйон 119 тисяч 580 гривень.

Зокрема, «Бравас B» зобов’язане буде укласти з Луцькою міською радою договір купівлі-продажу земельної ділянки на затверджених у рішенні умовах та оформити інші необхідні документи для вчинення відповідного правочину.

Члени комісії рекомендували підтримати рішення під час засідання сесії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні