У Луцьку вестимуть облік пасажирів у маршрутках

2
-2
У Луцьку вестимуть облік пасажирів у маршрутках
У Луцьку впровадять автоматизовану систему оплати проїзду та облік пасажирів в громадському транспорті.

Про це йдеться у розпоряджені секретаря Луцькради, виконувача обов'язків міського голови Григорія Пустовіта, опублікованому на сайті Луцької міської ради.

"Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті”, враховуючи рішення міської ради від 26.09.2018 № 47/48 “Про Програму автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в громадському транспорті м. Луцька”, відповідно до двостороннього договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті м. Луцька від 17.07.2019 № 411, погодженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 17.07.2019 № 418", - йдеться у розпорядженні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заодно ведіть і облік соляри, яка не згораючи, чорним смородом затягує Луцьк не гірше очисних
Відповісти
А якість перевезення? Кондиціонери? Для молодих мам з візочками є умови? Змініть ті грьобані маршрутки на якісний міський транспорт! - Тролейбуси Автобуси. Зимою холодно літом гаряче.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні