Показали ретросвітлини з мітингів та акцій, які проходили в Луцьку. ФОТО

1
-2
Показали ретросвітлини з мітингів та акцій, які проходили в Луцьку. ФОТО
Людмила Філіпович розповіла та показала світлини з тих часів, коли Україна здобувала свою незалежність.

"Скільки ж я вистояла під Верховною Радою", – захоплено розповідала Людмила Філіпович кілька місяців тому, пригадуючи часи, коли Україна здобувала свою незалежність.

Не менше вона простояла і в Луцьку, разом із іншими активними громадськими діячами, виборюючи та відстоюючи право укранців на незалежність. В архіві лучанки збереглися фотографії, на яких зображені мітинги та акції, що відбувалися 30 років тому, передає ІА "Конкурент".

На фото потрапили: депутат Верховної Ради України першого скликання Олександр Гудима, перший голова обласної організації Народного руху України Михайло Тиский, багаторічний керівник обласного осередку Української респуліканської партії Геннадій Кожевніков, дисидент та політв'язень радянських часів Михайло Горинь, перший голова Волинської обласної ради в незалежній Україні Володимир Блаженчук, історик Василь Бубенщиков, науковці Іван Кичій та Валентин Малиновський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
позбувшись опіки Москви, українська влада довела, що успішно може лише красти..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні