--> Чи причетний «Луцькводоканал» до смороду в місті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи причетний «Луцькводоканал» до смороду в місті

0
4
Чи причетний «Луцькводоканал» до смороду в місті
У міській раді розповіли про вжиті заходи щодо вирішення негативної екологічної ситуації та поширення неприємного запаху в Луцьку.

Про це стало відомо у вівторок, 23 липня, на оперативній нараді Луцькради.

Зокрема, начальниця відділу екології Оксана Тарабанюк розповіла, що з метою перевірки можливого негативного впливу на стан забруднення атмосферного повітря від об’єктів КП «Луцькводоканал» провели дослідження якості атмосферного повітря.

Перевіряли каналізаційні очисні споруди у с. Липляни на межі санітарно-захисної зони мулових майданчиків, у с. Милуші, вул. Надстирна, 3 – це 800 метрів від очисних споруд, на вулиці Санаторній, 23. Також перевірка була на найбільших каналізаційно-захисних станціях №2 на вулиці Набережній, 8а; КНС №5 на вулиці Карпенка-Карого, 1а на відстані 20 метрів, що є межею санітарно-захисної зони.

«Висновок санітарного лікаря: перевищень досліджуваних речовин в атмосферному повітрі не виявлено. Виявлені концентрації у визначених місцях відповідають нормативним значенням у відповідності до вимог «Гранично-допустимі концентрації хімічних та біологічних речовин в атмосферному повітрі населених місці», – сказала Тарабанюк.

Вона додала, що триває щоденний моніторинг на межах КП «Луцькводоканал» наявності нетипових речовин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні