На Сумщині чоловік розібрав залізничну колію на металобрухт

0
-4
На Сумщині чоловік розібрав залізничну колію на металобрухт
Житель Краснопільського району Сумщини зняв із залізничної колії більше півтисячі різних деталей кріплення, сподіваючись здати їх як металобрухт.

Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Так, 21 липня черговий поліцейський автопатруль звернув увагу на колісний трактор, що перебував поблизу колії сполученням Наумівка-Корчаківка. У тракторному причіпу під сіном правоохоронці виявили більше п‘ятисот деталей кріплення залізничної колії – накладки, костилі, прижими, підкладки, болти з різними комплектуючими деталями тощо. Водієм трактора виявився 42-річний місцевий житель.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, котра того ж дня провела обшук господарства запідозреного у скоєнні крадіжки. Під обшуку знайшли ще близько 50 аналогічних запчастин. Все знайдене обладнання, а також бензопилу, переобладнану під болгарку з функцією різання металу, та спеціальний ключ поліцейські вилучили.

Стосовно чоловіка відкритого кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185, ч.3 ст. 15 – ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Його перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів як в місті, так і в районі. Досудове слідство триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні