Посадовиця Луцькарди вимагала в атовця 2 тисячі доларів хабаря, – СБУ. ВІДЕО

0
-2
Посадовиця Луцькарди вимагала в атовця 2 тисячі доларів хабаря, – СБУ. ВІДЕО
У Луцьку посадовиця міськради вимагала за свої «послуги» в атовця 2 тисячі доларів хабаря.

Про це повідомляє прес-служба СБУ у Волинській області.

Нагадаємо, у понеділок, 22 липня, на Волині посадовицю Луцькради викрили на одержанні 1000 доларів США неправомірної вигоди.

Оперативники спецслужби встановили, що чиновниця налагодила механізм вимагання грошей від громадян – учасників бойових дій за постановку на квартирний облік та сприяння у безперешкодній виплаті грошової компенсації за придбання житла.

Співробітники СБУ задокументували факт вимагання зловмисницею за свої «послуги» дві тисячі американських доларів. Першу половину від вказаної суми хабаря посадовець мала отримати за призначення грошової компенсації, другу – після одержання громадянином встановленої законом виплати.

Затримали чиновницю в обласному центрі під час одержання тисячі американських доларів – першої частини неправомірної вигоди.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії для встановлення інших ймовірних фактів протиправної діяльності.

Заходи з викриття зловмисниці проводились спільно з прокуратурою області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні