На Волині у лікарні голоси рахують «під ліхтарик»

0
-3
На Волині у лікарні голоси рахують «під ліхтарик»
На Волині через негоду на декількох виборчих дільницях зникало електропостачання.

Станом на 22:00 на спецдільниці №070155 (ОВО №20) так і не з’явилося електропостачання, тож комісія рахує бюлетені, присвічуючи ліхтариком, - про уе повідомила повідомляє Громадянська мережа "Опора".

У регіоні протягом дня пройшли дощі із сильним вітром, тож на кількох дільницях зникало світло. Наразі не відновили електропостачання на дільниці у Берестечківській центральній районній лікарні №2. Тож комісія проводить підрахунок голосів, присвічуючи ліхтариком.

Також зникало світло на дільницях № 070610 у селі Вербівка Любомльського району (ОВО №19) і №070493 у селі Баківці Луцького району (ОВО №20). Двічі електропостачання зникало на спецдільниці №070341, яка розташована у Ківерцівській ЦРЛ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні