Голосують і молодята, і депутати, і «гопніки» – волиняни у соцмережах

0
-10
Голосують і молодята, і депутати, і «гопніки» – волиняни у соцмережах
Сьогодні – позачергові вибори до Верховної Ради України. Відомі волиняни не упустили шансу похизуватися, як вони скористалися свої конституційним правом.

Інтернет-видання «Волинь24» пропонує добірку найцікавіших, на наш погляд, дописів про вибори у фейсбуці.


Першим виборцем на одній із дільниць Луцька став журналіст Мирослав Ватащук.

«Моє вперше. В смислі вперше став першим виборцем на дільниці. «Гражданский долг, как и финансовый, отдавать нужно обязательно». А тому гайда на вибори», – написав він у фейсбуці.


Експерт Центру підтримки громадських ініціатив Віктор Стасюк голосував на виборчій дільниці, що розташована в їдальні школи-ліцею №27 у Луцьку.

«Проголосував. Надіюся зробив правильний вибір. Усім, хто обідає, бажаю смачного!» – прокоментував фото лучанин.


Бізнесмен-будівельник Андрій Разумовський розмістив у соцмережі світлину з дружиною і дитиною біля виборчої дільниці.

«Ми вибір на користь майбутнього зробили. Чекаємо результати», – прокоментував фото.


Депутат Луцької міської ради і кандидат у нардепи від Луцька Микола Федік показав фото, як він голосує.

«Проголосував. Україна – понад усе! А ви вже виконали свій громадянський обов'язок?» – запитує Микола Федік.


Інший кандидат у нардепи в Луцьку Сергій Адамчук у соцмережі написав: «Моя позиція однозначна і послідовна. Голосуйте, а то програємо всі. Реформи мають продовжуватися».


Ще один кандидат у нардепи в Луцьку Тарас Шкітер опублікував фото на сходах біля виборчої дільниці з відомою телеведучою Галиною Падалко.

«Проголосували. Свідомо. З почуттям гідності та відповідальності за рішення», – прокоментував Шкітер.


До речі, за даними інтернет-видання «Волинь24», голова Волинської обласної ради і кандидат у нардепи в окрузі №22 (Луцьк) Ігор Палиця, голосує в місті Яремче Івано-Франківської області, де зареєстрований. Неподалік, в курортному комплексі «Буковель», за словами Палиці, нині працює його син Захар. Світлин у соцмережах про своє життя ще з 2017 року ні Ігор Петрович, ні Захар не оприлюднюють.

Громадський активіст і партійний діяч Володимир Бут-Гусаїм сьогодні у фейсбуці написав: «Після медичних процедур, пішли з дружиною зробили свій обов‘язок!!! РУХаймося далі!»


Депутат Луцької міської ради Сергій Шкода зазначає: «Вибір зроблено. Попереду – нелегка праця, від якої українці чекають очевидних змін. Головне, щоб майбутнє країни будувала команда однодумців, які вболівають за Україну і готові разом працювати на вдалий результат».


Родина Сергія Шкоди також є на спільному фото біля виборчої дільниці з сім’єю першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада.

«Обирали без жодних вагань. Вибір – за розвиток, мир і єдність України, за краще майбутнє для наших дітей», – написав про вибори Григорій Недопад.


Кандидат у нардепи в окрузі №20 Іван Мирка свій план на цей день описав так: «Церква, дільниця і до мами, до родини!» Він голосував за місцем реєстрації в Луцьку.


Інший кандидат на цьому окрузі, депутат Луцької міськради Андрій Козюра порівняв вибори зі спротивним матчем.

«Сьогодні фінал, незабаром результат матчу... Я свій вибір вже зробив! І Ви приходьте, бо від Вашої участі залежить результат боротьби! Успіху Нам!» – написав він у соцмережі.


Народний депутат і кандидат в нардепи від округу №23 Ірина Констанкевич також зареєстрована в Луцьку. На дільницю вона прийшла разом з чоловіком – відомим адвокатом Миколою Сорокопудом.


Не без гумору допис у фейсбуці кандидата у нардепи у виборчому окрузі №19 Сергія Григоренка. Він також мешкає в Луцьку. Голосував рівно о 10:00 з дружиною Оленою.


Голова Волинського обласного осередку Комітету виборців України Юрій Кресак розмістив у фейсбуці світлини, як на дільниці в місті Устилузі голосують наречені, в яких сьогодні весілля.
«В м. Устилузі молодята голосують, роблять відповідальний вибір!» – написав Юрій Кресак.




Експерткиня Волинського відділення Інституту масової інформації Мая Голуб світлину під стінами виборчої дільниці в Луцьку підписала коротко: «Проголосувала!»


А невдовзі вона розмістила фото дерев і описала таку історію: «Гуляю отут після голосування. Зустріла гопніків. Спитали: «Дєвушка, шо ви тут сидите? Йдіть голосувати!»


Навіть «гопніки» розуміють, що голосувати потрібно. А ви вже проголосували?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні