--> У Луцьку дітям військових льотчиків подарували вишиванки. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку дітям військових льотчиків подарували вишиванки. ФОТО

0
-3
У Луцьку дітям військових льотчиків подарували вишиванки. ФОТО
На території, де дислокується 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації імені О. Покришкіна з метою поглиблення співробітництва для родин військовослужбовців частини провели урочистий захід під назвою «Майбутнє у вишиванках».

Перед маленькими українцями та їхніми батьками виступили командир бригади полковник Ігор Кисельов, керівний склад Луцького ремонтного заводу «Мотор» на чолі з директором Володимиром Маракуліним та голова правління компанії «Едельвіка» Юрій Переходько.

– Цей захід стане приємною традицією. І діти, і військовослужбовці бригади із радістю реагують на те, що завод «Мотор» і партнери знову організовують зустріч. Нам запам’яталась зустріч на новорічні свята. Сьогодні свято більш чисельне і більш тепле. Такі візити символізують відповідальне ставлення до військових не лише з боку представників державних підприємств Волині, а й приватних, – зазначив полковник Ігор Кисельов.

Під час дійства понад сто дітей військовослужбовців отримали у подарунок вишиванки – національне вбрання українського народу.

– Такі зустрічі, як сьогоднішня – це можливість для військових і представників заводу побачити і почути один одного, – розповідає директор ЛРЗ «Мотор» Володимир Маракулін. – Ми бачимо тих, для кого ремонтуємо двигуни, вони бачать тих, хто працює для того, щоб польоти і експлуатація літаків були бездоганними і безаварійними.

Слід зауважити, що завод «Мотор» вже не вперше демонструє турботу про захисників українського неба. Для прикладу, у грудні 2018 року державне підприємство організувало дитячий новорічний ранок для дітей військових льотчиків.

Олексій МОСЕЙЧЕНОК, «АрміяInform» (м. Рівне)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні