--> ФК «Волинь» – ФК «Львів»: Кожанов демонстративно не забив «лівий» пенальті. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ФК «Волинь» – ФК «Львів»: Кожанов демонстративно не забив «лівий» пенальті. ВІДЕО

0
-5
 ФК «Волинь» – ФК «Львів»: Кожанов демонстративно не забив «лівий» пенальті. ВІДЕО
«Волинь» провела фінальну контрольну гру перед початком нового чемпіонату України, в якій поступилася сусідам з рахунком 1:2.

Усе протистояння із прем’єрліговим ПФК «Львовом» відзначилося рівною грою та великою кількістю боротьби, однак при цьому команди не забували й чимало атакувати, повідомляють на офіційному сайті ФК «Волинь».

Перші шанси забити були у «хрестоносців»: після кросу Івана Цюпи потужний удар головою нашого новачка Віталія Пономаря ледь не став гольовим – «кулястий» пролетів вище воріт. Уже за хвилину міг відзначатися Сіаваш Хагназарі, однак його удар з меж карної зони прилетів прямісінько у руки голкіперу гостей. Львів’яни намагалися створювати загрозу у відповідь, однак у середині першого тайму таки пропустили – простріл Цюпи знайшов на дальній стійці Дениса Кожанова. У нашого Кожанова удар не вдався, однак з другої спроби він прострілив паралельно воротам, а Пономар з близької відстані переправив шкіряну сферу в порожню рамку – 1:0.

Не сказати, що цей гол став «заспокійливим» для підопічних Андрія Тлумака, однак по-справжньому гольових можливостей до перерви у «Хрестоносців» не було. Зате помилками захисту волинської команди двічі скористалися гравці «Львова», а бразилець Ренан двічі використовував «побачення» із ще одним новачком «Волині» - голкіпером Владиславом Леванідовим. Тож на перерву волиняни пішли уже поступаючись у рахунку – 1:2.

У другому таймі команди продовжили обмінюватися гольовими моментами, а тренери – робили заміни у складах. Утім, ані Кожанову, ані Василю Курку, ані бразильському львів’янину Рожеріо «Шині», ані Ростиславу Волошиновичу відзначитися результативними діями не вдалося.

У нашої команди супершанс для гола міг бути на 83-й хвилині – арбітр зафіксував порушення правил з боку захисника гостей проти Назарія Богомаза та призначив одинадцятиметровий. Утім, після хвилини суперечок, мабуть, гравці обох команд все-таки вирішили, що фолу не було, а тому Кожанов демонстративно відправив «кулястого» повз ворота. До фінального свистка жодна з команд відзначитися не змогла, а тому останню контрольну гру «Волинь» завершила мінімальною поразкою.

Склад «Волині»: Леванідов (Котляров, 46), Чачуа (Сімінін, 59), Горопевшек, Болденков, Ульянов (Неплях, 59), Бартулович (Богомаз, 79), Курко, Цюпа, Сіаваш (Рябов, 84), Кожанов (Мельничук, 84), Пономар (Волошинович, 59).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні