--> Просять впізнати на відео осіб, які вкрали у Володимирі 2-метрового меча. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Просять впізнати на відео осіб, які вкрали у Володимирі 2-метрового меча. ВІДЕО

2
13
Просять впізнати на відео осіб, які вкрали у Володимирі 2-метрового меча. ВІДЕО
З території фестивалю «Княжий», який відбувся у парку села Заріччя 13-14 липня, в першу ніч після фестивалю викрали дерев’яний двометровий меч.

Організатори фестивалю повідомили інтернет-виданню «БУГ», що їм відомі обличчя людей, які це зробили. Допомогли їх побачити камери відеоспостереження, які встановили для безпеки відвідувачів на фестивалі.

На відео видно хлопця та дівчину, які зайшли на територію в 00:40 15-го липня, а вийшли через 15 хвилин. Під рукою у хлопця меч, який організатори не знайшли зранку 15-го липня біля нової фотозони.

Відслідкувавши більше записів з камер відеоспостереження, організатори повідомили, що спершу на територію фестивалю прийшла жінка, яка ймовірно “розвідувала обстановку”. Після Цього до неї підійшов чоловік, і перший раз вони винесли бутиль з під води. Потім повернулися на територію разом і пішли за мечем.

Усіх, хто впізнав цих людей просять написати у повідомленнях на "Фейсбук-сторінку" фестивалю «Княжий».

Також організатори звертаються до людей на відео: якщо ви віддасте меч до 12-ої години 20-го липня, то заява у поліцію не буде занесена.

“Давайте відноситися до праці інших з повагою і з вдячністю приймати те, що залишають громаді в користування”, – розповіли організатори.

Нагадаємо, що меч був виготовлений у рамках пленеру різбярів, який зібрав майстрів з різних куточків України. Майстри три дні працювали над дизайном фотозони-лавки, яка тепер прикрашає парк в селі Заріччя. Дерев’яний меч був центровою прикрасою.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То Ілля Муромець.
Відповісти
То Ілля Муромець.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні