--> У волинському місті відремонтують приміщення міської ради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському місті відремонтують приміщення міської ради

0
-2
У волинському місті відремонтують приміщення міської ради
На капітальний ремонт частини покрівлі адміністративного приміщення на вулиці Незалежності, 73 у Ковелі планують витратити до 1,795 мільйона гривень.

Замовником робіт виступає управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міськради, – повідомля ІА "Волинські новини".

Тендерні пропозиції приймають до 1 серпня, розпочнуть аукціон 2 серпня. Строк виконання робіт – до кінця року.

Відповідно до технічної специфікації, передбачені: розбирання покриттiв покрiвлi з рулонних матеріалів, розбирання кам'яної кладки простих стiн iз цегли, демонтаж дрiбних металоконструкцiй вагою до 0,1 т, гiдроiзоляцiя зовнiшнiх стiн мастикою з прокладанням склотканини, виготовлення та монтаж металоконструкцій та крокв, улаштування покрiвель iз метало профілю, улаштування слухових вiкон, вiдбивання штукатурки по цеглi та бетону зi стiн та стель, високоякiсне штукатурення декоративним розчином по каменю стiн гладких, заміна опалювальних радіаторів, шпаклювання стiн мiнеральною шпаклівкою тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні