--> Лучани можуть заходити у «Вконтакті» без VPN, – ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани можуть заходити у «Вконтакті» без VPN, – ЗМІ

1
-2
Лучани  можуть заходити у «Вконтакті» без VPN, – ЗМІ
У липні 2019 року в Луцьку стали доступними російські сайті, які були заблоковані Указом президента України Петра Порошенка у травні 2017-го.

Так, лучани повідомили, що нині можуть зайти на сайти «Вконтакті», «Яндекс» та інші без VPN-сервісів, пише ІА «Конкурент».

Відвідати заблоковані сайті вдалося користувачам провайдеру Datagroup.

«Можливо, є збій на лінії у цих сайтів, вони деколи «пускають» через звичайне з’єднання. Можливо, у швидкому часі знову зникне доступ. Можливо, ці сайти вже розблоковані в Україні, ми цього не знаємо. Там нерідко трапляються збої і це «дозволяє» заходити. Точніше ми не можемо сказати, із нашого боку інтернет працює нормально», – пояснив журналістам представник провайдера Дмитро.



Разом з тим, українські ЗМІ повідомляють про те, що не лише у Луцьку стають доступними російські сайти. Так, видання «Знай» повідомило про користувачів «Воля» і Dream line, які можуть заходити на ці сайти.

Загалом, санкції проти деяких російських сервісів, відповідно до указу, мають діяти ще рік, проти «Яндексу» – ще три.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце вже радості!!! Україна котиться в дупу, аби вконтакті працювали!!! Людська!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні