--> Назвали групу крові, носії якої можуть не боятися раку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали групу крові, носії якої можуть не боятися раку

0
6
Назвали групу крові, носії якої можуть не боятися раку
У Швеції вчені провели дослідження, під час якого виявили, яка група крові робить людину вразливішою до онкології, а якій – не страшна ця хвороба.

Відзначимо, що дослідження тривало впродовж 25 років. Експерти вивчали медичні карти пацієнтів, зіставляючи групу крові з поставленим діагнозом, інформують Економічні новини.

Вчені довели, що власники другої групи крові потрапляють найчастіше в зону ризику. А ось володарем першої групи крові пощастило більше, так як у них рідше діагностували онкологію.

Але експерти заспокоюють, що правильне харчування і активний спосіб життя у носіїв другої групи може нівелювати ризик розвитку раку.

У той же час, якщо люди з першою групою крові будуть палити і вживати багато спиртних напоїв, а також є шкідливі продукти, вони автоматично потрапляють в групу ризику. Вчені хочуть далі займатися вивченням цього питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні