--> До шлюбу – ​на пожежній автоцистерні: рятувальники відгуляли незвичайне весілля | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До шлюбу – ​на пожежній автоцистерні: рятувальники відгуляли незвичайне весілля

0
-5
До шлюбу – ​на пожежній автоцистерні: рятувальники відгуляли незвичайне весілля
У Рівному відгуляли незвичайне весілля.

Боєць 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне Андрій Хіночек одружився з нареченою Яною Степанюк. Весілля відбулося у дусі кращих українсько-пожежних традицій. Приїхали молоді до РАГСу на службовому спецмобілі, повідомляють у пресслужбі ДСНС Рівненської області.

Андрій вже більше п’яти років служить в рівненському підрозділі ДСНС на посаді водія пожежної автоцистерни.

За цей час він неодноразово спільно з колегами-рятувальниками чергового караулу виїжджав на ліквідації пожеж та надання допомоги громадянам.

Зарекомендувавши себе, як дисциплінованого працівника Служби порятунку міста, що на відмінно знає свою справу, і як вірного колегу-побратима для хлопців з якими несе службу.

У цей святковий для Андрія з дружиною день, рівненські рятувальники організували для молодят приємний сюрприз - провести урочисту частину свята за допомогою пожежного автомобіля, який до речі за іронією долі є його «залізним конем» на службі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні