--> У Луцьку постачання питної води може бути під загрозою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку постачання питної води може бути під загрозою

2
-2
У Луцьку постачання питної води може бути під загрозою
У Луцьку – критична ситуація із постачанням питної води, позаяк усі свердловини перебувають в аварійному стані.

Про це, 18 липня, під час засідання 59-ї позачергової сесії Луцької міської ради зазначив депутат Ігор Поліщук, – пише ІА "Волинські новини".

«Під час минулої сесії ми затвердили Програму підтримки ДКП «Луцькводоканал», також були прийняті зміни до бюджету, передбачені на ремонт свердловин. А по свердловинах в нас критична ситуація. Деякі свердловини з 2005 року перебувають в аварійному стані. Ряд свердловин в межах Дубнівського водозабору розташовані безпосередньо на території приватної житлової забудови, що не має каналізації. Це глобальне і стратегічне питання потрібно було вирішувати ще на початку 2000-х років. І слава Богу, що нарешті до цього дійшли руки. Адже під загрозою питання постачання питної води для лучан», – наголосив обранець громади.

Ігор Поліщук звернувся до колег із проханням підтримати ініціативу щодо виділення півтора мільйона гривень із бюджету на реалізацію Програми по роботі над свердловинами ДКП «Луцькводоканал».

24 депутати ініціативу підтримали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повітря чистого вже немає, вода під загрозою, опалення під загрозою. Це п.......ц!!!
Відповісти
Слава "144 переможним рехформам" Попрошенка і тарифам "по-Новому" від Вінницького вундеркінда?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні