На Волині на місці будівництва знайшли авіабомбу

0
-2
На Волині на місці будівництва знайшли авіабомбу
17 липня працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону УДСНС України у Волинській області вилучили та знищили 4 мінометних міни та авіаційну бомбу часів ІІ Світової війни.

Як повідомили в прес-службі управління ДСНС у Волинській області, 82-міліметрову міну знайшли в селі Ліски Володимир-Волинського району. Авіаційну бомбу АО-10 та ще три 50-міліметрових мінометних міни – виявили будівельники під час копання фундаменту для будівництва в місті Ковелі.

Групою піротехнічних робіт АРЗ УДСНС України у Волинській області виявлені застарілі боєприпаси було вилучено та знищено в установленому порядку.


До слова, з початку року на території Волинської області виявлено 1863 вибухонебезпечних предметів та 217 набоїв.

"Громадяни мають знати, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси", – застерігають будівельники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні