Чоловік помер під час затримання поліцією у Кропивницькому. ВІДЕО

0
2
Чоловік помер під час затримання поліцією у Кропивницькому. ВІДЕО
У Кропивницькому чоловік помер просто під час затримання поліцейськими. Свідки запевняють, що патрульні відгамселили автомобіліста. Натомість, поліцейські кажуть: навпаки намагалися врятувати, коли чоловіку раптово стало зле.

За словами полісменів, вони зупинили водія, бо той порушував правила дорожнього руку, - передає 24 канал.

Це відео зняли свідки інциденту. На ньому патрульні затримують 51-річного чоловіка. І починають гамселити його кийком.

Син загиблого Богдан того вечора був на місці трагедії. Пригадує, що батько до нього подзвонив і попросив привезти водійські права. Коли той приїхав, тата вже скрутили в кайданки.

Тата почали ввідводити і в плече ось так бити. Тато відходив в бік. Дружина каже: що ви робите. Її відштовхують. Один підбігає, бере ось ці кийки. Тому дає, тому. І втрьох починають. Один на дружину з кийком, двоє – на тата, – згадує син загиблого Богдан Собченко.

На прохання відпустити батька, поліцейські не зреагували, каже Богдан. Натомість завалили на землю і почали гамселити затриманого кийками. Били доти, аж доки той не перестав дихати.

Я кричу: допоможіть. Викличте швидку, що ви робите. Він вже не дихає... Швидка вже приїхала... Тато лежав мертвий,
– розповів Богдан Собченко.

Жителі будинків поблизу кажуть, тільки-но почули крики про допомогу, одразу вибігли на вулицю. І те, що побачили, їх шокувало.

"Дівчинка кричала типу викликати поліцію. Ну і зрозуміло, що я викликаю поліцію... Вони понадягали наручники їм. Дівчинку ми відмивали з хлопчиком, тому що там газом бризнули так, що стояв повністю дим. Діти не могли ні дихати, нічого", – сказала очевидиця Тетяна Капінус.

Правоохоронці запевняють, що чоловікові стало зле і він втратив свідомість. Його ніхто не бив. Та й, мовляв, тілесних ушкоджень на тілі померлого медики не виявили. І що, навпаки, у цьому інциденті постраждали троє патрульних.

Вже був розтин особи. І причино-наслідкового зв'язку між діями патрульних і настанням смерті особи не встановлено,
– зазначив начальник патрульної поліції міста Кропивницький Антон Цюцюра.

Що ж стало точною причиною смерті і чи дійсно загиблий був напідпитку за кермом - має встановити судово-медична експертиза та слідство. Також у поліції кажуть, що мають відео з нагрудних камер патрульних. Втім, журналістам запис не показали. Мовляв, все у слідчих.

За фактом смерті чоловіка справу долучили до єдиного реєстру досудових розслідувань.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні