На Волині спіймали чоловіків, які виловлювали рибу кловнею

0
2
На Волині спіймали чоловіків, які виловлювали рибу кловнею
12 липня було викрито грубе порушення правил рибальства.

Інцидент стався на річці Неретва, поблизу села Олеськ Любомльського району Волинської області, - повідомляє прес-служба Волинського рибоохоронного патруля.

"Близько 14 години було викрито двох громадян, які здійснювали вилов риби забороненим знаряддям лову – «кловнею». У порушників виявлена така кількість риби: щука – 10 екз., плітка – 3 екз., в’юн – 1 екз. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 3 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 3 672 грн.

На осіб оформлено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонене знаряддя лову вилучено. Матеріали справ направлено до суду для притягнення громадян до відповідальності та відшкодування завданої шкоди", - йдеться у повідомленні.

Довідкова інформація: Розрахунок за незаконне добування водних біоресурсів здійснювався відповідно до постанови КМУ від 21.11.2011 р. № 1209 «Про затвердження такс для обчислення розміру відшкодування шкоди внаслідок незаконного добування або знищення цінних видів водних біоресурсів». Так, компенсація за один виловлений екземпляр щуки становить 340 грн, плітки – 85 грн, в’юна – 17 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні