--> У Луцьку передумали підвищувати вартість проїзду в тролейбусах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку передумали підвищувати вартість проїзду в тролейбусах

1
6
У Луцьку передумали підвищувати вартість проїзду в тролейбусах
Члени виконавчого комітету Луцької міської ради мали розглядати проект рішення про підвищення вартості проїзду в тролейбусах.

Про це стало відомо у середу, 17 липня, на засіданні виконавчого комітету Луцькради.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що підвищити вартість проїзду у тролейбусах хочуть, враховуючи звернення КП «Луцьке підприємство електротранспорту», розглянуте на комісії з питань ціноутворення та тарифної політики та погодження Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Підвищення вартості проїзду в тролейбусах: Луцькрада хоче почути людей

Проектом рішенням пропонують встановити тариф на разовий проїзд одного пасажира в міському електротранспорті (тролейбусі) – 4,00 грн. Тариф на разовий проїзд для учнів закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації – 2,00 грн.

У порядку денному одним із перших питань був проект рішення «Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)».
Втім перед початком виконкому новопризначений директор департаменту економічної політики Борис Смаль вирішив зняти це питання з порядку денного.

Члени виконавчого комітету проголосували за таку пропозицію, а відтак вартість проїзду в тролейбусах поки не піднімуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще збільшили б кількість тролейбусів на маршрутах,особливо на околиці міста і щоб довше їздили.То вже була б більша конкуренція,а в людей був би вибір чим їхати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні