У луцькому закладі вибачилися за отруєння

2
4
У луцькому закладі вибачилися за отруєння
У піцерії «Фелічіта» вибачилися за випадок з отруєнням, який трапився нещодавно у Луцьку.

У піцерії запевняють, що дуже засмучені через неприємну ситуацію. Про це йдеться у дописі на сторінці закладу у Facеbook.

11-12 липня до обласної інфекційної лікарні з діагнозом гострий гастроентероколіт госпіталізували 10 осіб, які відвідували піцерію «Фелічіта» у Луцьку.

«Шановні лучани! Просимо вибачення за прикру ситуацію, що трапилася у нашій компанії! Ми глибоко поважаємо кожного нашого гостя, клієнта, партнера! Ситуація, що виникла вкрай засмутила всю команду, адже у нас, це трапилось вперше за 20 років!» – йдеться у дописі.

Також у закладі повідомили, що для уникнення чуток та висвітлення неправдивої інформації, керівництво піцерії ініціювало закриття одного із закладів на вулиці Винниченка, 2 для виявлення причин харчового отруєння.

«Для з‘ясування обставин та причин виникнення спалаху лікарі-епідеміологи здійснюють комплекс протиепідемічних і профілактичних заходів, залучені контролюючі органи! На період епідеміологічного розслідування піцерія не працюватиме», – інформує адміністрація закладу.

Разом з тим у «Фелічіті» запевняють, що знайдуть причину отруєння: «Ми в жодному разі не відмовляємося від проблеми, а впевнено її вирішуємо. Гарантуємо провести всі необхідні заходи для уникнення таких ситуацій в майбутньому. Ми з Вами вже багато років, і хочемо й надалі бути прикладом гарного смаку, хорошого сервісу, смачної та безпечної їжі. Приносимо вибачення кожному з Вас. Ми переконанні, що дана ситуація була, як першою, так і останньою в історії компанії».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а оплата лікування?
Відповісти
А підірване здоров'я їхнє вибачення відновить?!До суду оту "кантору", і величезні штрафні санкції,і компенсації! Вибаченнями хочуть відбутися...!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні