У Луцьку знімуть фільм із саундтреком від Сергія Бабкіна

0
1
У Луцьку знімуть фільм із саундтреком від Сергія Бабкіна
У Луцьку знімуть короткометражний анімаційний фільм, саундтрек до якого напише Сергій Бабкін.

Проект «Чому плачуть діти» Громадської організації «ІМАГО» підтриманий Українським культурним фондом. Про це розповіли на прес-конференції 15 липня об 11:00 у приміщенні кіностудії «Волинь», повідомляють організатори.

Проект пройшов усі відбори та здобув перемогу у програмі «Підсилення потужності українського аудіовізуального мистецтва» у ЛОТі «Освітні проекти аудіовізуального мистецтва». Триватиме він з липня до листопада 2019 року. Участь у проекті можуть взяти усі, хто досягнув 18-річного віку.

"Запропонований анімаційний проект є не просто результатом проведеного навчання та колективної роботи. Анімація матиме конкретне соціальне спрямування орієнтоване на молодь середнього та старшого шкільного віку, студентів ЗВО. Адже привернення уваги суспільства до мистецтва анімації, розвиток та популяризація української анімації, поширення його серед молодіжної аудиторії, спонукаючи їх до трансформації своєї свідомості – важливий аспект розвитку культурного контексту", – зазначають організатори.

У ході проекту буде проведено низку майстер-класів на безоплатній основі з різних анімаційних спеціальностей. Темами практичних майстер-класів будуть: «Формула задуму та сторіборд», «Створення анімаційної декорації» та «Робота з анімаційним скелетом».

Перший майстер-клас відбудеться вже у суботу, 27 липня о 10:00 в Академії розвитку СНУ імені Лесі Українки, що знаходиться за адресою м. Луцьк, вул. Винниченка 30а, тренером якого буде відомий майстер з розкадровки Антон Петрусевич. Серед майстрів та їх майстер-класів також будуть: «Створення анімаційної декорації» – Дзвонковський Роман (декоратор), «Робота з анімаційним скелетом» – Лімова Надія (персонажна анімація). Юрій Коваленко, відомий також як «Доктор звук», буде озвучувати голос автора.

"Крім цього буде створюватися короткометражний фільм «Чому плачуть діти», головним персонажем якого буде Тарган. Вибір головного героя не випадковий. Так як тарган – це уособлення образу із яким, людині себе не хочеться ототожнювати. Основний посил анімації – це те, що кожен хоче наслідувати когось іншого, а не бути самим собою. Адже, в кожного є свій ідеал, на який рівняєшся, прагнеш досягти його вершин успіху. З одного боку, добре мати кумира, адже коли є визначена мета і приклад її досягнення, легше здобувати недосяжне. Але з іншого боку, кожна людина індивідуальна та неповторна і повинна пройти свій шлях самостійно. А намагаючись повторити чуже життя, можна втратити власні можливості, шанси та загубити самого себе", – йдеться у повідомленні.

Особливістю проекту стане пісня до короткометражки, яка буде записана відомим українським співаком Сергієм Бабкіним та його командою.

Поспілкуватися детальніше та більше дізнатися про проект та його реалізацію, Ви зможете на лекції з Леонідом Тивонюком у Бунтарський Академії Магії, яка приходитиме у приміщенні Молодіжного центру Волині (вул. Градний Узвіз 5/2). Лекція відбудеться 16 липня о 18:30.

Зареєстуватися на майстер-класи можна за посиланням.

Подати заявку на посаду художника по проекту можна за посиланням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні