В Одеській області 11-річна дівчинка допомогла затримати дебошира

0
-2
В Одеській області 11-річна дівчинка допомогла затримати дебошира
В Одеській області 11-річна дитина замкнула у квартирі п'яного дебошира, який прийшов у гості до її матері.

Під час затримання чоловік поранив правоохоронця, передає УНН з посиланням на повідомлення Подільського відділу поліції в Одеській області.

Так, повідомляється, що слідчо-оперативна група Подільського відділу поліції виїхала до приватного володіння, куди увірвався п’яний чоловік та налякав 11-річну дівчинку, яка була вдома сама. Про подію в поліцію повідомив сусід, до якого звернулась дитина.

Як з'ясувалося, чоловік товаришував з матір’ю дівчинки, а вживши зайву дозу алкоголю, вирішив навідатися до неї в гості. Але в цей час жінки дома не було, дитина вибігла на вулицю, а чоловіка замкнула в будинку. Говорити з поліцейськими чоловік не бажав, а на вимогу прослідувати до відділку, почав кидатися у бійку, внаслідок чого один з правоохоронців отримав від агресивного чоловіка тілесні ушкодження.

"Особа правопорушника встановлена — це 34-річний житель міста Подільська. На даний час йому оголошено про підозру, призначені експертизи, допитуються свідки. За дане правопорушення чоловікові загрожує до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на той самий строк", - прокоментував подію начальник Подільського ВП Микола Піщанський.

Затриманому було повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 162 (порушення недоторканності житла) та ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Його помістили під домашній арешт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні