«Депутат повинен працювати для виборців, а не на свій бізнес», – волинський політик

2
-3
«Депутат повинен працювати для виборців, а не на свій бізнес», – волинський політик
Про катастрофічний стан доріг, медичну реформу та майбутнє українських сіл говорили мешканці села Сокіл Рожищенського району Волині під час зустрічі із кандидатом в народні депутати від партії «Слуга народу» В’ячеславом Рубльовим.

Зустріч із жителями села відбувалася біля місцевої загальноосвітньої школи. У школі навчається понад 80 учнів. У селі ще діє дитячий садочок, є ФАП та будинок культури.

«За сприяння депутата обласної ради В’ячеслава Рубльова в нашому дитячому садочку замінено вікна та двері, в місцевий будинок культури придбали необхідну сценічну апаратуру та ноутбук. Ми дуже вдячні за реалізовані проекти та будемо надіятись, що будуть нові», – розпочав зустріч сільський голова Олег Бондарук.

Валентина Ласкава, фельдшер місцевого ФАПу турбується про майбутнє медицини на селі.

«У ФАПі немає необхідного обладнання для належного надання медичних послуг. Нам необхідно придбати безконтактний тонометр для визначення очного тиску», – каже фельдшер.

«Медична реформа потребує серйозного доопрацювання на державному рівні. ФАПи, які функціонують по селах, повинні бути забезпеченими медичним обладнанням та ліками першої необхідності. По районах треба створити бригади для медичного спеціалізованого обстеження громадян та здійснювати систематичні виїзди для надання послуг громадянам, – каже В’ячеслав Рубльов. – Та і взагалі, реформи, які реалізовуються у наші країні, повинні враховувати та продовжувати одна одну, але на практиці тут протилежна ситуація. Те ж стосується і освітньої реформи. Діти – це наше майбутнє. Тому умови для їх навчання і виховання мають бути найкращими, а на практиці школи і садочки закривають. Цього допускати не можна».



Політик також звернув увагу на дорогу, яка веде до села. Каже: ще на початку минулого року звертався із запитом на сесії Волинської обласної ради, аби дорогу полагодили за гроші з так званого митного експерименту – половина коштів із перевиконання плану митниці йшли на ремонти доріг. Проте наприкінці 2018 року програму припинили – у Кабінеті Міністрів вирішили, що будувати дороги за гроші з митниці не потрібно.

«Саме тому я балотуюсь у Верховну Раду від партії «Слуга народу», аби відстоювати інтереси громад. Щоб у Києві чули і знали про ваші біди, про реальні проблеми, про дороги і про те, як живеться в селах. Волинь – аграрний край, який треба розвивати, але для того, щоб були зміни, повинен бути такий народний депутат, який працюватиме для виборців, а не на свій бізнес», – переконаний В’ячеслав Рубльов.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому і треба заборонити реєструвати бізнесменів кандидатами в депутати,нічого бізнесу робити в політиці,Як кажуть "мухи окремо,котлети окремо".Тоді порядку більше буде у владі,а то влаштували торги,місце депутата-стільки то коштує,місце голови-стільки то...
Відповісти
Я не знаю як Ласкавій не соромно йти ще щось просити після того як Орест (син) понаписував на Рубльова різних пакостей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні