Олег Віннік і ще 1136 випускників луцького вишу отримали дипломи бакалаврів

0
-2
Олег Віннік і ще 1136 випускників луцького вишу отримали дипломи бакалаврів
У суботу, 13 липня, 1137 випускники-бакалаври Луцького національного університету отримали дипломи про закінчення університету.

Урочистості відбулися на території ЛНТУ, повідомляє ІА «Волинські новини».

Випускники радо позували фотографам на червоній доріжці та отримували привітання від близьких.

Традиційно першим привітав випускників-бакалаврів ректор ЛНТУ Петро Савчук.

«Шановні наші випускники, сьогодні дійсно ваш день. Вдвічі приємніше, що левова частка серед випускників – студенти, які не лише з честю пройшли випробування в навчанні, але й отримали червоні дипломи. Безумовно, навчання в ЛНТУ – це дійсно нелегке випробування, адже це технічний вуз. Я впевнений, що знання допоможуть бути вам успішними та конкурентними», – зазначив Петро Савчук та побажав випускникам успішно пройти конкурсні випробування в магістратуру.



Також вітали випускників і декани факультетів, які вручали дипломи бакалаврам, котрі мали честь пройти по червоній доріжці. До слова, диплом луцького «політеху» отримав майже однофамілець відомого українського співака Олега Винника випускник Олег Віннік.

Отримавши дипломи, студенти не поспішали іти святкувати, адже попереду їх очікував танцювальний флешмоб, до якого доєднався навіть ректор університету. А насамкінець випускники підкинули у небо академічні шапки.

Головне фото Юлії ЛЕВЧУК


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні